Sociaal programma

Sociaal programma

Het Gynaecongres is natuurlijk de perfecte gelegenheid om na al die tijd weer eens bij te praten met je collega’s uit het land. Tijdens en na afloop van iedere congresdag is daar vanzelfsprekend ruim de gelegenheid voor, maar daarnaast heeft de sociale commissie voor deze editie nog een aanvullend programma samengesteld dat je niet wilt missen!

Woensdag 16 november

 • Cabaret; komt dat zien!

  Unieke kans om het lustrum cabaret ter gelegenheid van het 135-jarig bestaan van de NVOG (nogmaals) te zien in reprise tijdens het Gynaecongres op Papendal Arnhem op woensdag 16 november 2022.

  Reactie publiek:
  “Heerlijke voorstelling op het randje!”
  “Wat een talent!”
  “Crisis, wat crisis? Covid excessen briljant neergezet!”
  “Must see!”

  Pers:  
  Volkskrant: "Ongeëvenaard!"
  AD: "Endemol moet oppassen!"
  Telegraaf: "Gynaecologen kunnen echt álles!"
  Arts en Auto: "Roze Wolk mobiel de nieuwe hit op de weg"
  Reformatorisch dagblad: “Adam, Eva en Heavenly: gynaecologen zijn pad kwijt!”
  Life of Yvonne: “Gynaecologen geven zich bloot!”

  Deze voorstelling wordt aangeboden en mogelijk gemaakt door de NVOG!

 Woensdag 16 november

 • Borrel; mocht je aan het einde van deze eerste congresdag nog energie over hebben en nog niet uitgepraat zijn, dan kun je altijd nog naar het gezellige centrum van Arnhem. Hou deze website in de gaten voor een lijstje met gezellige kroegen, geadviseerd door je Arnhemse collega’s!

 Donderdag 17 november

 • Netwerkavond; het hoogtepunt van het sociale programma dat je niet wilt missen! We geven nog niet teveel weg, maar met Gynae Groovy Disco Party als thema, heerlijke muziek, een verlichte dansvloer, een uitgebreid buffet en, belangrijkste van alles, een fantastisch publiek, zal deze avond je nog lang bijblijven. Zoals altijd staat deze avond los van het congres en dien je je hiervoor apart te registreren. Moet je je nog voor het hele congres registreren, klik dan hier. Heb je je al wel geregistreerd voor het congres, maar wil je de netwerkavond nog toevoegen? Stuur dan een mailtje met je gegevens aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er dan voor dat deze activiteit aan je registratie wordt toegevoegd en dat je hiervoor een aanvullende factuur ontvangt.

Zoek