Sponsoren

Hospitality Room in de Skybar op de 20e etage

 

Ferring op donderdag 24 mei

Ferring Logo

Blik op de toekomst
bent u klaar voor big data?

Tijdens de 53e Gynaecongres-Pijlerdagen in de Sky Bar van Hotel Van der Valk Utrecht.
Ontvangst vanaf 13.00 – 14.00 uur met een lunch.
Symposium 14.00 – 18.30 uur.

De komende jaren zal de zorg ingrijpend gaan veranderen.

We monitoren zwangerschappen op afstand, we consulteren via digiconsult en zwangeren kunnen met een virtual realitybril hun keizersnede in 3D bekijken.
Maar ook wetenschappelijk staat de ontwikkeling niet stil. CRISPR zorgt straks voor gezonde embryo’s maar waar ligt de grens? We gaan met elkaar in discussie. Eén van de sprekers van deze dag is Egge van der Poel, (big) data scientist aan het Erasmus MC. Hij kan boeiend uitleggen hoe big data werkt en waarom ook binnen de zorg inzet van big data u als medisch specialist uiteindelijk voordeel oplevert.

Bent u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?
Registreert u zich dan voor dit unieke, toekomstbestendige symposium via www.ferringfertiliteit.nl/symposium (login: Fertiliteit01)

We hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 24 mei in de SKY BAR in Utrecht!

Het definitieve programma volgt spoedig. Accreditatie wordt aangevraagd.

 

Hologic op vrijdag 25 mei, aanmelding via: www.hologic.nl

Hologic Main Logo PMS2756.jpg

NovaSure en MyoSure Gebruikersbijeenkomsten ‘Vraag het de Expert’

Tijdens deze gebruikersbijeenkomsten kunt u vragen stellen aan de expert, Mr. Francis Gardner, Queen Alexandra Hospital Portsmouth. 
Als gebruiker ontvangt u een persoonlijke uitnodiging.

Hospitality Suite in de Skybar op de 20e etage van hotel Van der Valk, Utrecht
NovaSure: 10.20-10.40 uur
MyoSure:  12.10-12.50 uur
Lunch wordt verzorgd.

Deelname is uitsluitend mogelijk op basis van uitnodiging

Ferring Producttheater

Vrijdag 25 mei 2018: 12.00-12.30 uur: Ferring producttheater - Nieuwegracht 2

REKOVELLE: producteigenschappen en eerste klinische resultaten ERASMUS MC.

Sprekers: Drs. Pauline Wijngaard-Boom, fertiliteitsarts Erasmus MC en Dr. Eva Creutzberg, Medical Advisor Ferring B.V.

Deelnemers 'Try some tricks'-plein

 

Applied Medical BV

Applied Medical is ervan overtuigd dat leren een levenslang proces is. Daarbij zijn klinische trainingen en educatieve programma’s voor professionals in de gezondheidszorg essentieel. De cursussen voor minimaal invasieve chirurgie bevatten uitgebreide didactische en hands-on sessies, waarbij gebruik wordt gemaakt van realistische anatomisch modellen voor procedurele trainingen. De focus ligt hierbij op het verbeteren van patiënten uitkomsten. Wij nodigen U graag uit in ons Skillslab om te bekijken op welke manier Applied Medical onderwijs bij U in de kliniek kan ondersteunen.

Boston Scientific
Altijd al willen weten waarom nou juist wel een mini sling te gebruiken bij de behandeling van SUI?

Is een blauwe TVT of TOT sling handig of niet?
Binnen 30 seconden beginnen met een poliep te verwijderen uit de uterus zonder van scope te verwisselen?
Kom tijdens de pauze-momenten voor tips & tricks bij Stress-incontinentie, Sacro spinale fixatie en de hysteroscopische poliepectomie naar de stand van Boston Scientific!

IQ Medical Ventures BV
“ HSG is verleden tijd. Als Gynaecoloog eenvoudig, snel en betrouwbaar de doorgankelijkheid van beide eileiders vaststellen kan voortaan met uw eigen Echo apparatuur en ExEm Foam.

IQ Medical Ventures nodigt u uit op haar Skills lab waar u middels een fantoom met specifieke pathologie de foam-procedure kunt oefenen en ondertussen tips & tricks verzamelt."

Lasermedico – MonaLisa Touch®

Vaginale ongemakken zoals droogheid, branderig gevoel, pijn tijdens het vrijen en incontinentie treden vaak op tijdens de menopauze, na een bevalling of omwille van een behandeling van borstkanker. 
MonaLisa Touch® is een wetenschappelijk onderbouwde laserbehandeling om vaginale droogheid langdurig te herstellen.
 
Kom naar een demo op onze stand en kom er alles over te weten.
U bent steeds welkom of u  kan ook uw afspraak reeds vastleggen door een mailtje te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Medical Dynamics

  1. Kom op het Try some tricks plein oefenen met de PlasmaJet om te zien hoe je elektrisch neutraal kunt opereren met pure plasma energie zonder diepe restschade aan weefsel achter te laten (ook met een laparoscopie box)! Voorproefje
  2. De oplossing voor een rookvrije OK! Demonstratie met de UltraVision. Het nieuwe en zeer innovatieve rookverwijderingssysteem! Komt het zien! Voorproefje
  3. Demonstratie van de nieuwste Schmitz gynaecologische behandel- en onderzoeksstoel met een Zeiss Pico colposcoop HD Led opstelling ernaast!

Medsim/Nemo
Als u naar mij kijkt, aan mij voelt en naar mij luistert dan zult u merken dat ik echt meetbare saturatie, bloeddruk, hartslag, ademhaling, registreerbaar CTG en toco heb. Ik ben zelfs nauwkeurig te toucheren, voelt u het verschil? Wie ben ik? Hoop u straks even te ontmoeten.

Aangenaam, ik ben Victoria, wereldwijd de meest realistische hoogzwangere bevallingssimulator en de enige in Nederland. Met mij kunt u veilig oefenen, zowel vaardigheden als het teamwork verbeteren. Medsim is mijn moeder. Ik kom ook graag met Medsim naar u toe om bij u te bevallen op uw eigen VK. En natuurlijk neem ik Tory, mijn pasgeborene mee. Nieuw is onze cursus tweelingbevallingen. Een voorproefje van mij.

Siemens HealthcareDeelnemers 'Meet and greet'-plein 

Arsis Medical

Bo Medical Technologies

Eurofins/Clinical Diagnostics

Primeur! Sinds maart 2018 is wereldmarktleider op het gebied van diagnostica Eurofins ook in Nederland actief onder de naam Eurofins | Clinical Diagnostics. Met bijna 400 hypermoderne labs wereldwijd en ruim 30.000 medewerkers bieden zij een compleet pakket aan laboratoriumonderzoeken voorzien van gespecialiseerd advies met name in gynaecologische en oncologische testen. Bert van den Hoek en Jennefer Timisela vertegenwoordigen met trots Eurofins | Clinical Diagnostics en zoeken graag met u naar de beste oplossingen in screening en diagnose binnen uw vakgebied. Ontmoet hen op beide dagen van het gynaecongres in de ‘Meet en Greet’ area.

Freya

Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, is aanwezig op 25 mei omdat we graag met artsen die zich met fertiliteitbehandelingen bezighouden in gesprek gaan. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen of kunt u iets voor Freya betekenen. Fertiliteit is over verschillende onderwerpen recent op een negatieve manier in de actualiteit geweest. Freya denkt hard na over hoe we terug kunnen naar een positiever blik! Wij horen graag wat ú op dit moment bezighoudt. Komt u even bij ons langs? 

Gedeon Richter

 

Guerbet Nederland BV

Guerbet is de leverancier van LIPIODOL® UF een olie oplosbaar joodhoudend röntgencontrastmiddel dat gebruikt kan worden voor Hysterosalpingografie onderzoek. Na toediening worden de vetzuren langzaam door de weefselvloeistoffen afgebroken. De elimininatie van jood zet zich gedurende langere tijd voort en bedraagt enkele tientallen milligrammen per dag.

Wilt U informatie over Lipiodol® UF,  bezoek Guerbet op 'Meet & Greet'-plein op 25st mei.

St. HELLP
De Hellp Stichting is de officiële Nederlandse patiëntenorganisatie voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met het HELLP-syndroom en pre-eclampsie.
De stichting hecht waarde aan het contact met de zorgprofessionals. Want daar waar de expertise van de zorgprofessional vooral ligt op het medisch-technisch vlak, ligt die van de Hellp Stichting meer op het sociaal-emotioneel vlak. Samenwerking vanuit beide disciplines kan de zorg dan ook verder optimaliseren.
Momenteel wordt binnen de stichting hard gewerkt aan het ontwikkelen van kwaliteitscriteria voor optimale zorg vanuit patiëntperspectief. Hierbij wordt ook de input van de zorgprofessional meegenomen.

TEVA
Maak kennis met Theramex, een nieuw farmaceutisch bedrijf dat zich uitsluitend richt op vrouwengeneeskunde.

Tijdens het 53e Gynaecongres, vertellen medewerkers Kim Brouns en Yvette ter Brake u graag meer over dit jonge, veelbelovende bedrijf.
Het portfolio is momenteel gericht op anticonceptie, (in)fertiliteit, menopauze en osteoporose en er wordt hard gewerkt aan uitbreiding.
U kunt Kim en Yvette vinden op het ‘meet & greet’-plein op de 1e verdieping.
Zij gaan graag met u in gesprek om samen te bepalen wat Theramex voor ú kan betekenen.


In het bijzonder willen de organisatoren dankzeggen aan de hoofdsponsor van de Stichting Gynaecongres:

Ferring

Het 53e Gynaecongres – Pijlerdagen wordt werkelijkheid dankzij steun van vele kanten. Wij zijn erkentelijk voor de inbreng van onze sponsoren:

Applied Medical
Arsis Medical
AstraZeneca
AZ RGB H COL
Bo Medical Technologies
Boston Scientific
Eurofins/Clinical Diagnostics
Gedeon Richter Benelux
Guerbet Nederland BV
Hologic
IQ Medical Ventures BV
Lasermedico
Medical Dynamics
Medsim/Nemo
Siemens Healthcare Nederland BV
TEVA

Overige deelnemende bedrijven:

Dalton Medical BV
Goodlife Fertility 
Titus Healthcare


Patiëntenorganisaties:

Stichting HELLP

Freya


Bent u geïnteresseerd in deelname en (sponsor-)mogelijkheden voor het 53e Gynaecongres – Pijlerdagen; dan kunt u contact opnemen met Yvonne Broer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoek