FAQ 58e Gynaecongres

FAQ pagina 58e Gynaecongres

Laatste wijziging; 12-11-2021

Op donderdag 11 november heeft de Commissie Gynaecongres in nauw overleg met het NVOG-bestuur besloten om het 58e Gynaecongres om te zetten van een hybride congres naar een volledig digitaal congres. Op deze pagina vind je de belangrijkste vragen en antwoorden n.a.v. deze wijziging.

Congres

Heeft deze wijziging consequenties voor de data van het Gynaecongres?

Nee, de data van het 58e Gynaecongres blijven ongewijzigd; woensdag 17 tot en met vrijdag 19 november.

Programma

Heeft de wijziging invloed op het wetenschappelijke programma van het Gynaecongres?

Nee, het wetenschappelijke programma blijft ongewijzigd. Voor het volledige programma, klik hier.


Heeft de wijziging invloed op het sociale programma van het Gynaecongres?

Ja, helaas hebben wij als gevolg van deze wijziging alle sociale activiteiten moeten schrappen. Maar hierover niet getreurd; in 2022 halen we dit dubbel en dwars in, houdt de nieuwsbrieven van de NVOG hierover goed in de gaten! Had je je geregistreerd voor deze bijeenkomst? Dan zorgen wij er in samenwerking met onze congresorganisator Status Plus voor dat het betaalde inschrijfgeld na afloop van het congres wordt terugbetaald.

Registratie / Deelname

Ik had me geregistreerd voor live deelname. Wat betekent deze wijziging voor mijn registratiefee?

Het verschil in fee tussen digitale deelname en live deelname wordt aan je teruggestort. Meer informatie hierover volgt in een afzonderlijke e-mail na afloop van het Gynaecongres.


Hoe kan ik het digitale congres nu het beste volgen?

De congres app die ingezet wordt voor het Gynaecongres, is geschikt voor zowel mobiele telefoon, tablet, laptop als PC. Voor een optimale congresbeleving adviseren wij je om het congres vanachter je laptop of PC te volgen.


Heeft deze wijziging gevolgen voor de accreditatiepunten?

Momenteel is het aantal toegekende accreditatiepunten ongewijzigd. Mocht het zo zijn dat het aantal punten wél wijzigt, dan zullen wij die kenbaar maken op de website.

Overig

Ik ben spreker, wat wijzigt er nu voor mij?

Alle sprekers ontvangen een aparte e-mail met daarin meer informatie over de invulling en wijze van uitvoering van de presentaties.


Ik ben moderator, wat wijzigt er nu voor mij?

Alle moderatoren ontvangen een aparte e-mail met daarin meer informatie over de invulling en wijze van uitvoering van deze rol.


Ik ben sponsor, wat wijzigt er nu voor mij?

Alle sponsoren behouden hun exposure door zichtbaar te zijn op de virtuele expositie. Bezoekers worden zoveel mogelijk aangemoedigd om deze expo te bezoeken en wij nodigen alle sponsoren van harte uit om het gesprek met deze bezoekers middels de chat-functie aan te gaan.


Wat als ik nog aanvullende vragen heb?

Indien het antwoord op je vraag niet op deze pagina is terug te vinden, neem dan contact op met congresorganisator Status Plus via e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoek