51e Gynaecongres

Voorwoord Martini ziekenhuis en UMCG, Groningen

Wij hebben de eer om u welkom te heten in Groningen voor het 51e Gynaecongres!
Na drie lustra is het congres weer terug in deze prachtige stad!

Met veel plezier nodigt de lokale commissie dan ook een nieuw ‘cluster’ van 15 jaar gynaecologen uit, om er achter te komen dat er ‘niets boven Groningen’ gaat!
De congreslocatie is het MartiniPlaza. Gelegen aan de zuidkant van de stad, makkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer. Jaarlijks worden hier zo’n half miljoen bezoekers gastvrij ontvangen; bestaande uit een keur aan artiesten, grote namen, prachtige producties, topsporters, boeiende conferenties en interessante beurzen.

Voor het wetenschappelijk programma op donderdag, is gekozen voor een aantal thema’s die in de gezondheidszorg actueel zijn, gekleurd met een Gronings accent. We starten de donderdag met een sessie waarbij we met trots resultaten uit onderzoek van eigen bodem presenteren. Wij raden u dan ook aan eerder te vroeg (woensdagmiddag) dan te laat te komen! Groningen: de ideale stad om een avond op stap te gaan, de kroegen hebben geen sluitingstijden!
In het centrum, naast de Martinikerk, op steenworp afstand van de Grote Markt ligt de feestlocatie: Stadscafé – Restaurant ‘t Feithhuis. Dé ontmoetingsplek voor menig bewoner en bezoeker van Groningen! Groningen biedt u veel: kennis maken met Stad en Ommeland, het beroemde Groninger Museum, dijken aan het wad, Pieterburen of de fameuze borgen op het hoge land.

Kortom: genoeg redenen om het 51e Gynaecongres in Groningen mee te maken!

Namens de maatschap Gynaecologie Martini Ziekenhuis en de vakgroep Obstetrie & Gynaecologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen,

Britt van Etten – Debruijn
Jan Jaap Erwich

Zoek