Wat kunnen sprekers van het 57e Gynaecongres verwachten?

Te gast
Sprekers zijn op de dag dat men spreekt gasten van het Gynaecongres. Om accreditatiepunten te krijgen, is inschrijven noodzakelijk via de button hieronder:

Inschrijven

Contact
Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Yvonne Broer (088-1244705) of Ank Louwes (06-15291623) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat verwacht de organisatie van het Gynaecongres van sprekers?

Uw Presentatie
Traditiegetrouw worden er tijdens het Gynaecongres inspirerende/uitdagende presentaties gehouden waarvan de boodschap het publiek nog lang bij zal blijven. Dat zal voor dit virtuele Gynaecongres hopelijk niet anders zijn.

Klik hier voor de ‘Instructies voor sprekers 57e Gynaecongres’.

In de instructies wordt uitgelegd hoe de presentatie digitaal moet worden opgenomen. Klik hier voor een aantal filmpjes met de do’s en vooral ook de dont’s.

U kunt uw presentatie vooraf (vóór 16 oktober 2020) aan de congresorganisatie toesturen via WeTransfer Gynaecongres.

Disclosure dia verplicht
Het Accreditatie Overleg (AO) van medisch wetenschappelijke verenigingen en beroepsverenigingen heeft op 17 juni 2013 besloten dat sprekers tijdens geaccrediteerde bijeenkomsten als eerste dia van hun inhoudelijke presentatie een ‘disclosure dia’ moeten opnemen. klik hier voor de ‘NVOG ppt incl disclosure slide’.

Opnames

Na afloop van het 57e Gynaecongres worden de opnames van alle presentaties gedurende 1 maand beschikbaar gesteld aan de deelnemers van het Gynaecongres.